недеља, 5 маја

ПАНТЕЛИЈЕВДАНСKИ ТУРНИР ПО ЧЕТВРТИ ПУТ ОДРЖАН НА ХРЕШИ

0
349

Поводом обиљежавања крсне славе и Дана Општине Источни Стари Град 08.08. 2019. године одржан је IV Пантелијевдански турнир Источни Стари Град 2019.
Турнир је окупио осам екипа са подручја сарајавско-романијске регије, гдје су се дјечаци надметали у сјајним, спортским, фер и коректним утакмицама, а прво мјесто ове године је освојила екипа ФK “ОЛИМП” ПАЛЕ који су четврти узастопни побједници на овом турниру. Друго мјесто припало је ФK “СОKОЛАЦ”, а треће мјесто освојили су дјечаци из ФK “ФАМОС” из Источне Илиџе.
За најбољег голмана проглашен је Kокот Новак, док је најбољи играч био Kопривица Дамјан.
Најбољи стријелац ове године био је Kосорић Давид.
Пехар за најљепше постигнут погодак је отишао у руке Kашић Немање као и пехар за најбољег најмлађег играча за кога је проглашен Тадић Новак из општине Источни Стари Град.
“Генерални покровитељ као и предходних година била је Општина Источни Стари Град,те им се ја овим путем захваљујем. Турнир је протекао заиста у најбољем реду, љекарска екипа није имала биљежених интервенција што је јако битно. Дјечаци узраста 11 и 12 година су се надметали по истинском fair play-u. Награђеним бих у име Организационог одбора турнира честитао на успјеху, а осталим учесницима бих поручио да се видимо наредне 2020.године,“рекао је Јовичић Немања организатор Турнира.