понедељак, 20 маја

ПРВЕНСТВО У ГОЛФУ ОДРЖАНО ДАНАС У ИСТОЧНОМ СТАРОМ ГРАДУ

0
354

Сањин Радоња предсједник голф клуба „Смрека“ из Источног Старог Града данас је на Вучијој Луци отворио незванично првенство Босне и Херцеговине на којем је учествовалоблизу 40 голфера из цијеле Босне и Херцеговине.
„Први пут на нашим просторима се одржава овакво такмичење, а надам се не и последње. Људи су дошли из цијеле државе, Посушја, Завидовића, Бијељине, али и интернационалци из Црне Горе и Хрватске“, рекао је Радоња.
Замјеник начелника општине Источни Стари Град Малко Kороман је данас поздравио све присутне учеснике турнира и госте, у име Општине Источни Стари Град и изразио наду да ће ово бити само први у низу оваквих спортских и позитивних дешавања и догађаја у општини.
Након такмичења су дођељене награде у двије категорије „Даме“ и „Господа“, гдје је треће мјесто освојила Минка Барош, друго мјесто Аријана Селманагић док је прва дама била Анита Селманагић.
У категорији „Господа“ трећи је био Недим Чехајић, дуго мјесто Дејан Шаран, а први је био Самир Смајић.Након додјеле награда услиједило је дружење голфера и закуска на терениима голф клуба „Смрека“ и у ресторану „Еко кућа“ на Вучијој Луци.
„Данас сам дошао овдје да играм голф испред гол клуба „Посушје“ као предсједник клуба. Лијепо сам и угодно изненађан са прексрасним, малим тереном са шест рупа и такође сам обрадован одзивом голфера из цијеле БиХ. Носим најљепше утиске из Источног Старог Града“, истакао је Вељко Лончар.
Адис Мујановић из голф клуба „Kриваја“ из Завидовића је са великим бројем колега учестовао на овом турниру за који је рекао да је фантастичан.
„Захвални смо и замјенику начелника општине Источни Стари Град Малку Kороману, који је рекао да ће пружити подршку оваквим догађајима на општини. Ово је одличан терен за кратку игру, и сви они који желе да науче кратку игру апсолутно овђе могу да остваре циљеве и знања“, додао је Мујановић.