петак, септембар 20

Обиљежен јубилеј Јавног комуналног предузећа “Глог” Источни Стари Град

0
574

Данас је уприличен пријем у организацији ЈКП “Глог” д.о.о. Источни Стари Град поводом обиљежавања јубилеја, десет година од оснивања предузећа.

Јавно комунално предузеће се протеклих десет година развијало и израсло у предузеће које управља водоводним системима на територији општине, азилом за псе, а такође располаже са возним парком за потребе обављања комуналних дјелатности предузећа, неопходном механизацијом и запосљава једанаест радника, истакнутно је на данашњем пријему.

У знак захвалности за посебан допринос у развоју Јавног комуналног предузећа “Глог” Источни Стари Град директор предузећа Славиша Јовичић додјелио је плакете посланику у Народној скупштини Републике Српске Бабаљ Дарку, Радовановић Винку бившем градоначелнику који је ту функцију обављао у периоду оснивања предузећа, Вуковић Ненаду градоначелнику Града Источно Сарајево, предсједнику Скупштине општине Источни Стари Град Санда Стевану и начелнику Источног Старог Града Гашановић Боју.

“Протеклих година уложено је много да бисмо данас имали предузеће које обавља дјелатности од великог значаја за општину Источни Стари Град и њено становништво,али и цјелокупну привреду у општини.Људи који су запослени вриједно раде и заједно са директором предузећа одговарају на све изазове у раду и пословању, а што је најважније ово предузеће има позитивно пословање у континуитету”, рекао је начелник Гашановић.