NJEGOŠ PLAKALOVIĆ IMENOVAN ZA ZAMJENIKA NAČELNIKA OPŠTINE ISTOČNI STARI GRAD

0
545

Danas je na 52. redovnoj sjednici SO Istočni Stari Grad za novog zamjenika načelnika opštine Istočni Stari Grad jednoglasno izabran Njegoš Plakalović.

Plakalović je u proteklih 12 godina bio odbornik u Skupštini grada Istočno Sarajevo i u SO Istočni Stari Grad.

“Nakon današnje sjednice na kojoj je jednoglasno izabran moj zamjenik, mogu da kažem da je menadžmet naše lokalne zajednice bogatiji za jednu novu energiju, mladog i sposobnog čovjeka iz Istočnog Starog Grada, koji dolazi iz realnog sektora u kojem je izuzetno dobrim vođenjem privrednog društva dokazao svoje liderske i menadžerske sposobnosti. Vjerujem da ćemo imati uspješnu saradnju, a sve u cilju stvaranja boljih uslova za život i rad naših stanovnika”, rekao je načelnik Bojo Gašanović.

Prilikom obraćanja, načelnik se zahvalio prethodnom zamjeniku Malku Koromanu na saradnji, njegovoj posvećenosti i doprinosu razvoja opštine koji je dao dok je obnašao funkciju zamjenika.

Novoizabrani zamjenik Plakalović se zahvalio odbornicima za jednoglasnu podršku koju je dobio prilikom glasanja i istakao kako je važno da okupljeni oko istog cilja, svi učesnici u donošenju odluka, stvaraju pozitivnu atmosferu za napredak Istočnog Starog Grada.

“Iskreno se nadam da ćemo zajednički sa sardnicima i nasim stanovništvom unaprijeđivati i graditi našu opštinu, svojim najboljim znanjem otvarati nove prilike, kao i čuvati sve ono što je do sada postignuto”, dodao je Njegoš Plakalović.

U narednoj sedmici će biti upriličena primopredaja dužnosti između Koromana i Plakalovića u Kabinetu na Hreši.