петак, септембар 20

СПОРАЗУМ О БЕСПЛАТНОМ СКИЈАЊУ У 2021. ГОДИНИ

0
529

Данас су на Јахорини потписани споразуми о бесплатном скијању за школску дјецу из свих шест општина са територије града Источно Сарајево, а за општину Источни Стари Град споразум је потписао начелник Бојо Гашановић.

“Радује ме да већ традиционално, заједнички стварамо услове и прилике да сва наша дјеца науче скијање и да скијају на једној од наших олимпијских планина. Општина Источни Стари Град стоји на услузи, нарочито дјеци која похађају основну школу у подручним одјељењима у Источном Старом Граду да помогне и олакша посјете школараца нашем Требевићу, а исто тако ћемо, у складу са нашим могућностима, помоћи да упознају и друге планине и љепоте нашег града Источно Сарајево”, рекао је Гашановић.

Потписивање споразума о бесплатном скијању школске дјеце прераста у традицију, а начелник Гашановић је позвао на поштовање епидемиолошких мјера како би биле избјегнуте све нежељене посљедице и захвалио се директору ОЦ Јахорина Дејану Љевнаићу као и запосленима у ОЦ на изузетној досадашњој сарадњи.

“Радујемо се доласку дјеце и безбједност свих наших гостију је приоритет, посебну пажњу ћемо обраћати на поштовање мјера када су дјеца у питању и ту смо да помогнемо са свим својим капацитетима”, рекли су из ОЦ Јахорина.