петак, септембар 20

Одржан Форум за безбједност

0
376

У Општини Источни Стари Град данас је одржан Форум за безбједност општине Источни Стари Град у присуству начелника општине Боја Гашановића,општинског руководства, представника ПУ Источно Сарајево и директора Јавних предузећа.
На Форуму је извршена анализа стања безбједности на територији општине, критичним подручјима, анализа људских ресурса и планови за будуће активности, наког чега су донешени закључци са овог састанка.
Начелник Гашановић је истако да је задовољан стањем безбједности у општини Источни Стари Град, као и преданим радом Kомандира Тривковића у претходном периоду. Приликом ове оцјене узето је у обзир лоше стање Станичног ођељења полиције Источни Стари Град у погледу материјално-текничких ресурса и броја полицијских службеника који обављају свој посао у овом ођељењу.
На форуму је било ријечи и о плановима за формирање Станичног ођељења на Требевићу, у административн просторијама општине које су у изградњи на Брусу.
Сви учесници Форума су се сагласили да је неопходна интензивна сарадња у области безбједности, кроз све видове размјене информација. Представници ПУ су се ставили на располагање за будуће активности чија реализација буде проведена у Источном Стром Граду.