уторак, 23 априла

ОДРЖАНА КОНСТИТУТИВНА СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ ИСТОЧНИ СТАРИ ГРАД

0
386

На конститутивној сједници која је одржана данас у Скупштини општине Источни Стари Град, у сједишту општине на Хреши, за предсједника Скупштине општине Источни Стари Град  изабран је Санда Стеван из Српске демократске странке, а за потпредсједника  Балта Љиља, такође из Српске демократске странке, док је за в.д. секретара Скупштине општине досадашњи секретар Свјетлана Рајић.

Короман Малку повјерен је још један мандат на функцији замјеника начелника општине Источни Стари Град, а такође на данашњој сједници изабрани су чланови сталних радних тијела Скупштине општине Источни Стари Град.

Начелник општине, замјеник начелника, предсједник и потпредсједник Скупштине општине, секретар и одборници положили су данас заклетве.


Начелник општине Источни Стари Град Бојо Гашановић свим одборницима честитао је почетак рада и позвао на јединство у обављању послова у току наредног мандата.

“Све вас позивам да будемо јединствени радећи у интересу општине Источни Стари Град и свих њених становника, да се удружимо око реализације добрих идеја и да све неспоразуме и сукобе оставимо иза себе. Желим да створимо још бољи амбијент за живот свих генерација становника наше општине, да будете поносни на резулте које остваримо данас за нас, а сутра за нашу дјецу ”, поручио је Гашановић.