ODRŽAN III TRADICIONALNI „PANTELIJEVDANSKI“ TURNIR U MALOM FUDBALU NA HREŠI


U sklopu svečanosti povodom obilježavanja Krsne slave Opštine Istočni Stari Grad i crkve Svetog Pantelejmona održan je po treći put „PANTELIJEVDANSKI“ turnir u malom fudbalu za predpionire na kojem su pravo učešća uzeli igrači 2006. godište i mlađi.

Prvo mjesto na turniru pripalo je trostrukom šapionu FK Olimp Pale, zatim drugo mjesto je zauzela ekipa FK Olimp 2 Pale i treće mjesto FK FAMOS Istočna Ilidža.

Pokrovitelj ovog turnira je bila Opština Istočni Stari Grad koja je i obezbijedila bogat nagradni fond, pehare, medalje, statue i diplome za najbolje pojedince.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Ponjarac Nemanja iz FK Sokolac- Sokolac. Titula najboljeg igrača turnira pripala je Božić Milošu iz FK Olimp Pale, a najbolji strijelac turnira bio je Vukadin Mihajlo iz FK Famos iz Istočne Ilidže.

Na ovogodišnjem turniru uvedene su i novine poput titule NAJ GOL koja je pripala Motika Luki iz FK Olimp Pale i NAJBOLJI NAJMLAĐI IGRAČ koja je dodjeljena Vukadin Milošu igraču FK Famos-a iz Istočne Ilidže.