ODRŽAN II OMLADINSKI FUDBALSKI TURNIR

KUP ISTOČNI STARI GRAD

Na Hreši je 21.10.2018. godine održan II Omladniski fudbalski turnir, na kojem je prvo mjesto osvojila ekipa „Cavalli“ sa Pala, drugo mjesto je pripalo ekipi „Picerija Popaj“ iz Istočnog Sarajeva, a treće mjesto je zauzela ekipa „Stari Grad“ iz Sarajeva.

Za najboljeg golmana ovog turnira proglašen je Jokić Nemanja iz ekipe „Cavalli“ sa Pala, dok je titulu najboljeg igrača ponio Stojanović Dragan iz ekipe „Picerija Popaj“ iz Istočnog Sarajeva.

„Ovo je jedini omladinski turnir na regiji koji okuplja kategoriju juniora i iz tih razloga održava se dva puta godišnje. Momci su u fer i sportskom nadmetanju  između ostalog imali i lijepo druženje, a kroz ove i slične sportske aktivnosti želimo da pošaljemo pozitivnu sliku opštine Istočni Stari Grad. Još jednom bih se zahvalio sponzorima turnira i svim učesnicima“ rekao je organizator turnira Jovičić Nemanja.

Generalni pokrovitelji i sponzori turnira bili su Opština Istočni Stari Grad, JKP „Glog“  d.o.o. Istočni Stari Grad i Fotokopirnica „DIS COPY“ sa Pala.