SPORAZUM O BESPLATNOM SKIJANJU U 2021. GODINI

0
565

Danas su na Jahorini potpisani sporazumi o besplatnom skijanju za školsku djecu iz svih šest opština sa teritorije grada Istočno Sarajevo, a za opštinu Istočni Stari Grad sporazum je potpisao načelnik Bojo Gašanović.

“Raduje me da već tradicionalno, zajednički stvaramo uslove i prilike da sva naša djeca nauče skijanje i da skijaju na jednoj od naših olimpijskih planina. Opština Istočni Stari Grad stoji na usluzi, naročito djeci koja pohađaju osnovnu školu u područnim odjeljenjima u Istočnom Starom Gradu da pomogne i olakša posjete školaraca našem Trebeviću, a isto tako ćemo, u skladu sa našim mogućnostima, pomoći da upoznaju i druge planine i ljepote našeg grada Istočno Sarajevo”, rekao je Gašanović.

Potpisivanje sporazuma o besplatnom skijanju školske djece prerasta u tradiciju, a načelnik Gašanović je pozvao na poštovanje epidemioloških mjera kako bi bile izbjegnute sve neželjene posljedice i zahvalio se direktoru OC Jahorina Dejanu Ljevnaiću kao i zaposlenima u OC na izuzetnoj dosadašnjoj saradnji.

“Radujemo se dolasku djece i bezbjednost svih naših gostiju je prioritet, posebnu pažnju ćemo obraćati na poštovanje mjera kada su djeca u pitanju i tu smo da pomognemo sa svim svojim kapacitetima”, rekli su iz OC Jahorina.